O companie de nota 10, colaboreaza cu clienti de nota ZECE

O companie de nota 10, colaboreaza cu clienti de nota ZECE

O companie de nota 10, colaboreaza cu clienti de nota ZECE J

O sa listez mai jos cateva din nenumaratele motive pentru care Profi Rent a Car si-a dobandit titlul de firma tuturor clientilor din Bihor:

1.)    RESPECT - pentru noi este foarte importanta relatia client-companie, prin ofertele  si serviciile noastre incercam sa realizam o stransa legatura cu persoana care inchiriaza pentru prima data un autoturism. Mergem pe principiul: “clientul nostru, prietenul nostru”, astfel la noi totul este clar de la inceput fara alte taxe si cheltuieli ascunse.

2.)    CALITATE, nu CANTITATE – asa cum noua nu ne place sa fim pusi in situatii jenante, nici noi la randul nostru nu punem pe altcineva in astfel de situatii. Prin intermediul celor 3 puncte de service auto, masinile noastre sunt intotdeauna pregatite din punct de vedere tehnic. Un mic sfat din “bucataria proprie” : niciodata sa nu plecati cu un autoturism pana cand nu sunteti 100% convinsi ca are toate verificarile facute, nu va lasati impresionati de brand.

3.)    ASISTENTA 24/24 – asa cum am mentionat si la punctul 1, noi suntem prietenii dumneavoastra, astfel va oferim ASISTENTA RUTIERA NON STOP si GRATUIT in cazul unei defectiuni sau in cazul unui eveniment neplacut in traffic. Asa ca nu aveti de ce sa va faceti griji, aveti in spate o intreaga companie dispusa in orice moment sa va sara in ajutor.

4.)    CORECTITUDINE – pentru noi, cuvantul este litera de lege. Astfel am reusit intr-un timp atat de scurt ( 1 an jumatate de la infiintare ) sa ne dezvoltam parcul auto de la 15 la 76 de masini, cu ajutorul clientilor nostri carora dorim sa le multumim ca aleg sa revina de fiecare data cand au ocazia.

5.)    SERIOZITATE – traim in “secolul vitezei” si toata lumea doreste sa faca foarte multe lucruri intr-un timp foarte scurt. Ce se intampla atunci cand iti planifici o vacanta si nu reusesti sa-ti duci planurile la capat din cauza anumitor factori? Ei bine pentru noi timpul este foarte important si de fiecare data petrecem timp suficient cu clientul astfel incat sa ii cunoastem nevoile pentru a ii crea o oferta pe masura, ca idee incheierea unui contract ca si client nou dureaza undeva la maximum 5 minute, daca deja sunteti in baza de date, intreg procesul poate fi contorizat in secunde J

6.)    OFERTE  - ne dorim sa dezvolatam in timp relatii cat mai apropiate de clientii nostri, astfel atunci cand unul dintre clienti isi sarbatoreste ziua de nastere, acesta nu poate pleca din firma noastra nepremiat. Pentru clientii care deja au inchiriat si se afla in baza de date, avem pregatite DISCOUNTURI si REDUCERI.

7.)    FARA TAXE ASCUNSE – noi consideram ca atunci cand esti profesionist, ai ocazia sa lucrezi cu profesionisti. De aceea noi incercam sa realizam o oferta benefica pentru ambele parti si clara de la inceput. In pretul inchirierii, dumneavoastra beneficiati de: asigurare FULL CASCO, RO-vigneta, asistenta rutiera non stop, scaun pentru copil, GPS, accesul in afara tarii si consultant in ceea ce priveste inchirierea de masini.

8.)    REALITATE, nu ILUZII – intr-o plina dezvoltare a retelelor Social Media, pentru noi, cel mai important este feedback-ul clientului nostru, astfel am decis sa nu investim in reclame publicitare si alte strategii bazate pe lucruri neclare sau lucruri imposibil de realizat.  La noi, totul e clar de la inceput, daca iti doresti siguranta si confort, te asteptam la noi.

9.)    VIZIUNE si PERFORMANTA – fiind o echipa tanara in continua dezvoltare si condusa intr-un mod admirabil de o persoana cu o deosebita experienta, compania noastra nu bate pasul pe loc, zilnic se observa un progress rezultat din ambitia tinerilor care stau in spatele companiei. Media de varsta in companie este de 25 de ani, astfel ne recomanda ambitia, dinamica, dorinta de progres constant, seriozitatea si amabilitatea.

10.)      Al 10-lea motiv sunteti voi, prietenii nostri! Datorita voua ne-am castigat acest loc pe piata si vrem sa va multumim pentru alegerea facuta. In curand vrem sa devenim cea mai mare familie PROFI din Romania.

Cel mai bine, va lasam pe dumenavoastra sa ne descoperiti si sa beneficiati de toate aceste avantaje! Ne intalnim la noi acasa in Oradea,  pe strada Tileagdului, numarul 2 colt cu  Calea Clujului sau in ce locatie doriti dumneavoastra, doar spuneti-ne unde va gasim.