CONCURS! Fa o schimbare, aduna cat mai multe zambete!

CONCURS! Fa o schimbare, aduna cat mai multe zambete!

 

Fa o schimbare, aduna cat mai multe zambete!

Profi Rent a Car vrea sa-ti faca o vara mai frumoasa si sa te vada tot timpul cu zambetul pe buze, de aceea in perioada 08 iunie-30 iunie are o SURPRIZA pentru tine! Vino si inchiriaza orice masina pe o perioada de cel putin 3 zile si noi iti rasplatim fidelitatea. Avem 3 premii de oferit pentru 3 persoane norocoase!

Locul I - Masina GRATIS un weekend!

Locul II – Discount de 20% din valoarea totala a inchirierii.

Locul III – Discount de 10% din valoarea totala a inchirierii.


Tot ce trebuie sa faci este sa te bucuri de experienta Profi Rent a Car!

Pentru a va inscrie la concurs, trebuie sa dati Like paginii noastre pe Facebook, sa invitati inca 3 prieteni sa aprecieze pagina noastra, sa va faceti o fotografie in masina noastra si sa o postati cu hashtag-ul „profirentacar”, exemplu ( #profirentacar), astfel veti fi la zi cu noutatile si concursurile care vor urma pe pagina noastra si veti avea ocazia sa fiti unul din cei trei castigatori!

Vom anunta castigatorii pe data de 30 iunie cu ajutorul Random.org

Noi vrem sa iti facem cateva zile frumoase, tu trebuie doar sa te bucuri de o experienta PROFI!

 

 

 

 

 

Termeni si conditii:

1. Acesti Termeni si Conditii Standard ale Concursurilor ('Standard T&C') vor guverna Concursurile organizate de Organizator (profirentacar.com).

2. Concursul se va desfasura in 'Perioada Concursului' asa cum este specificat in termenii si conditiile acestuia. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica, amana sau reprograma datele concursului sau de a prelungi perioada concursului asa cum considera de cuviinta.

3. Conditiile concursului pot fi modificate si / sau comunicate concurentilor din cand in cand, inclusiv in perioada de desfasurare a acestuia.

4. Concursurile vor fi organizate de Organizator in limba concursului ('Limba Romana').

5. Angajatii Profi Rent a Car sau membrii familiilor acestora sau oricine altcineva care se afla in legatura cu acestia, in orice mod, sau care ajuta la desfasurarea concursului nu au dreptul de a participa la concursuri.

6. Nu se percepe nicio taxa de participare insa sunt cateva actiuni catre trebuie intreprinse de cei care doresc sa se inscrie in concursuri cum ar fi sa distribuie si sa aprecieze pagina concursului pe retelele de socializare. Organizatorul va pune la dispozitie butoane de apreciere si distributie pe fiecare pagina a fiecarui concurs. In orice caz, concurentii pot distribui si aprecia orice alta pagina insa, inscrierea in concurs este limitata doar acelora care au distribuit pagina concursului la care doresc sa se inscrie.

7. Data de sfarsit a concursului este 08 iulie 2017, ora 00:00.

8. Varsta minima pentru a participa la concursuri este de 18 ani

9. Nu raspundem de neinscrierea sau imposibilitatatea participarii la concurs pentru niciun motiv.

10. Regulile concursului pentru fiecare premiu in parte sunt:

a. Autoturism inchiriat gratuit pentru un week-end.

- Categoria autoturismului oferit ca premiu este clasa compacta.

- Autoturismul va fi predat castigatorului vinerea la orele 19PM si va trebui returnat dupa 48 ore in aceleasi conditii ca atunci cand acesta a fost predat (curat, plinul facut, etc).

- In cazul unei daune produse autoturismului in aceasta perioada, de catre castigator sau datorita actiunilor acestuia, contravaloarea reparatiilor va fi suportata de catre castigator sau contravaloarea francizei casco va fi suportata de acesta in cazul in care reparatia este acoperita de polita autovehiculului de asigurare.

- Un singur castigator este posibil in Perioada Concursului.

b. Discount de  10 respectiv 20% din valoarea totala a inchirierii.

-Castigatorii discountului vor primi contravaloarea reducerii in decursul a 48 ore dupa terminarea concursului.

11. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula sau modifica concursul si acesti termeni fara o notificare prealabila in cazul producerii de catastrofe naturale, razboi, stare de necesitate, evenimente militare sau civile sau orice alte cazuri de forta majora care nu se afla in control direct al organizatorului. Orice astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta castigatorilor sau participantilor de indata ce acest lucru este posibil.

12. Organizatorul nu este responsabil pentru lipsa sau detalii incomplete legate de premiile concursurilor furnizate concurentilor de catre orice alta terta parte care se afla in organizarea acestor concursuri.

13. Premiile nu sunt transferabile. Premiile se supun conditiilor de disponibilitate si ne rezervam dreptul sa inlocuim orice premiu cu un altul de o valoare egala fara o notificare prealabila.

14. Castigatorii vor fi alesi in mod aleator din lista concurentilor care au distribuit paginile concursurilor in perioada de desfasurare a acestora. Castigatorii vor fi afisati pe paginile concursurilor unde s-au publicat si detaliile evenimentelor.

15. Fiecare castigator trebuie sa contacteze organizatorul folosind pagina de contact si sa furnizeze datele sale de contact in vederea stabilirii modalitatii in care acesta isi va primi premiul. Daca o persoana nu contacteaza organizatorul in termen de 7 zile de la data publicarii listei de castigatori, organizatorul isi rezerva dreptul de a acorda acel premiu unei alte persoane.

16. Pentru fiecare concurs, un numar de maxim 3 persoane vor fi declarate castigatoare de rezerva. In cazul in care un castigator de drept nu va revendica premiul, o persoana din cele de rezerva este indreptatita sa primeasca acel premiu.

17. Aceste decizii ale organizatorului sunt finale si din respect pentru competitie, acestea nu vor fi discutate in niciun fel.

18. Participand la competitii, orice participant isi declara acceptul in legatura cu acesti termeni si conditii.

19. Castigatorul este de acord sa fie folosit numele si imaginea sa in orice material publicitar al organizatorului. Orice date personale ale castigatorului sa a oricarui alt participan vor fi folosite doar cu respectarea legislatiei romane de protectie a datelor cu caracter personal si nu vor fi distribuite catre nicio terta parte fara acceptul in prealabil al concurentului sau castigatorului.

20. Castigatorul este de acord sa faca poze in timpul excursiei sau cu premiul si sa promoveze in mod pozitiv pe toate retelele sale sociale. Organizatorul va primi deasemenea fotografiile si va putea sa le foloseasca asa cum considera de cuviinta in orice material publicitar. Daca castigatorul incalca acesti termeni si conditii, contravaloarea premiului va trebui sa fie returnata de catre castigator, Organizatorului.

21. Prin participarea la aceste concursuri se considera ca acesti termeni si conditii au fost acceptati in totalitate.