De ce trebuie sa tii cont atunci cand inchiriezi o masina.

De ce trebuie sa tii cont atunci cand inchiriezi o masina.


Trebuie sa aveti mare grija la masina pe care o inchiriati ca nu cumva  calatoria dumneavoastra sa se transforme intr-o aventura deloc placuta. Va prezentam mai jos cateva aspecte de care sa tineti cont atunci cand doriti sa inchiriati o masina:

1.) Siguranta, este de departe cel mai important aspect. Atunci cand inchiriati o masina, in primul rand asigurati-va ca are service-ul efectuat, actele sunt in regula si ca masina are franele verificate, nu va doriti sa ajungeti in puncul in care ati dori sa opriti calutii de sub capota si sa nu reusiti.

2.) Confortul, este al doilea aspect pe lista. Nimeni nu isi doreste sa calatoreasca fara confort, de aceea mare grija atunci cand inchiriati un automobil,ganditi-va bine la numarul de persoane care veti calatori si numarul bagajelor. Ganditi-va si calculati bine raportul calitate-pret, este crucial mai ales in cazul in care aveti de gand sa faceti cativa KM.

3.) Echiparea, este un alt aspect important. Dat fiind faptul ca inchiriati o masina intr-un oras pe care doriti sa il vizitati, nu plecati fara GPS, riscati sa pierdeti foarte mult timp ratacindu-va. Deasemenea echiparea masinii cu extinctor, trusa medicala, triunghi, roata de rezerva si cric.

4.) Persoanele de la care inchiriezi trebuie sa fie de incredere si sa iti inspire incredere si siguranta. Atunci cand intri intr-o firma de inchirieri auto, trebuie sa te simti ca la tine acasa, sa te relaxezi si sa pleci satisfacut si cu actele in regula. Ai grija ce alegere faci.

5.)Alege calitatea. Nu te gandi sa economisesti atata timp cat la mijloc este viata ta, tu in calitate de client trebuie sa primesti tot ce e mai bun. Despre calitatea serviciilor de "RENT A CAR'', vom vorbi in urmatorul articol.